Werkwijze

Intakegesprek


Wanneer u uw eerste afspraak bij diëtistenpraktijk Nutriness heeft gemaakt, wordt tijdens het eerste consult een uur tijd voor u vrijgemaakt. Tijdens het eerste consult bespreken we onder andere uw medische klachten, uw hulpvraag, meten en wegen wij u en kijken wij naar uw voedingspatroon. Aan de hand van de verkregen gegevens krijgt u direct voedingsadviezen van de diëtiste mee, indien blijkt dat uw klachten gerelateerd zijn aan voeding. Uiteraard legt de diëtiste u uit wat de link is tussen voeding en het ontstaan van de klachten.

Ook zal de diëtiste een behandelplan voor u opstellen. Dit behandelplan kunt u zien als een persoonlijk dieetvoorschrift en houdt rekening met uw persoonlijke doelen, behoeften en wensen. Het behandelplan zult u door de diëtiste ontvangen.

 

Vervolgconsulten


Om na te gaan hoe het met het uitvoeren van uw behandelplan gaat, worden vervolgconsulten met u ingepland. De vervolgconsulten duren 15 à 30 minuten.

Tijdens de vervolgconsulten zullen de behaalde doelen, uw dieetvordering en eventuele knelpunten met u besproken worden en beantwoorden wij uw vragen.

Klachtenregeling


Wij doen er alles aan om goede zorg te verlenen en alles zorgvuldig te organiseren. Mocht u als cliënt onverhoopt toch niet tevreden zijn, dan is het belangrijk dit te bespreken met uw diëtist. Als dat geen oplossing biedt, kunt u een klacht indienen bij Klachtenloket Paramedici, via de website www.klachtenloketparamedici.nl